Wie zijn wij? AGM Security is een particulier beveiligingsbedrijf dat is opgericht in 
2020 en gevestigd is in Den Haag. Het is een onderneming met enthousiaste, gemotiveerde, ervaren en gediplomeerd personeel dat zich richt op verschillende soorten beveiligingswerkzaamheden zoals object beveiliging, winkelsurveillance, evenementen beveiliging en balie- en receptiediensten.


 

Wij werken bij AGM Security met de competenties integriteit, professionaliteit en waakzaamheid en deze hebben we dan ook hoog in de vaandel staan en deze competenties hebben we ons altijd goed kunnen introduceren. Wij streven samen met ons personeel dat deze competenties aan de klant altijd wordt weergeven. Ons personeel staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week gereed om voor u de meest gepaste en optimale beveiligingsdiensten te verlenen. Al onze medewerkers zijn in bezit van een EHBO en BHV certificaat. Onze doelstelling is immers zorg te dragen voor uw veiligheid!

 

 

De bedrijfsleiding is 24 uur per dag beschikbaar om erop toe te zien dat onze klanten niets ontbreken en zorgen dat al onze klanten voorzien zijn van het beste service. Begrippen zoals ‘maatwerk’, ‘flexibiliteit’ en ‘service’ zijn begrippen waar wij voor staan. Door de juiste beveiligers op de juiste plek in te zetten. Door voortdurend mee te bewegen met wat u nodig heeft en door steeds net even een stapje extra te zetten voor u. Ontzorgen wij u echt.

 

Samenwerkingen

Ingaande vanaf 11 oktober 2021 zijn wij als AGM Security een samenwerking gestart met The Flying Dutchman Security Group B.V.
Wij zijn ervan overtuigt dat deze samenwerking een goede stap is voor het verbreden van onze kennis en onze dienstverlening. Wij kijken er naar uit op een goed verloop van deze samenwerking.

Ingaande vanaf 12 november 2021 zijn wij als AGM Security een samenwerking gestart met EFSupport.
Wij zijn ervan overtuigt dat deze samenwerking een extra goede stap kan zijn om onze kennis in het winkelsurveillant te kunnen verbreden. Wij kijken er naar uit op een goed verloop van deze samenwerking.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze beveiligingsdiensten? Of wilt u meer weten over hoe wij uw bedrijf, instelling of terrein kunnen bewaken? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.